Mijn man en ik zijn dol op pizza. Het is zelfs zo erg dat toen wij 12 jaar geleden trouwden, alle gasten ingrediënten meenamen om zelf pizza te maken. Eén keer raden wat wij de eerste weken als getrouwd stel vooral gegeten hebben…
Onze kinderen zijn ook dol op pizza. Toch eten we het bijna nooit. Zelf pizza maken is namelijk best veel werk en diepvriespizza vind ik lang niet zo lekker (en het is ook niet zo gezond).
Daarom bedacht ik deze wrappizza. De bodem van de pizza maken is namelijk het meeste werk: het deeg kneden, laten rijzen, weer kneden, uitrollen… Je bent zo een uur bezig. Als bodem gebruikte ik kant en klare wraps, hoewel zelf wraps maken ook helemaal niet moeilijk is.
Wat heb je nodig?
- Wraps (ik had er 6 voor 4 personen, dat was precies genoeg)
- Tomatensaus. Ik had de dag ervoor zelf pastasaus gemaakt met veel ‘verstopte’ groente, daar heb ik een restje van gebruikt.
- Pizzatopping naar keuze. Ik had uien, champignons, salami, spek en kaas.
Wat moet je doen?
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Besmeer de wrap met een laag tomatensaus en beleg het daarna met alles wat je lekker vindt.
- Bak de wrappizza zo’n 10 minuten in de voorverwarmde oven tot de bodem lekker knapperig is en de kaas gesmolten.
Eet smakelijk!
Geef een antwoord